Jeanette

Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij dat ik mee heb gedaan. Ik heb een hoop geleerd en het is iets wat ik mijn hele leven kan toepassen. Geen lijnen, maar een nieuwe levenstijl. Je kunt altijd gezonder eten en als je af en toe op je vingers getikt wordt, let je ook veel beter op ;-) – Michel je wordt bedankt!!

Ik heb om de 3 uur gegeten en tenminste 2 liter water per dag gedronken. Nooit een honger gevoel gehad en soms had ik helemaal geen zin om alweer te eten. Het was belangrijk dat ik het toch deed en op die momenten moest ik wat drinken. Een glas magere melk bijvoorbeeld.

Sporten is ook een belanrijk deel van dit verhaal. Ik sport regelmatig, dus dat zat er al in, maar ik moest op mijn porties letten en wat ik voor en na het sporten at. Als ik niet op tijd of te veel at, ging ik toch wel sporten, maar had er weinig zin in. Hoe beter/gezonder dat ik at (+ water), hoe beter waren mijn prestaties op de sport school. Ik ging maar door, nat van de zweet, maar heel blij!

Eind resultaat is: Ik voel me fantastich, mijn huid is heldere, ik heb meer energie en mijn lichaam is straker. Meer kan ik niet vragen. In 8 weken tijd, ben ik bijna 3 kilos kwijt en mijn taille is 2cm kleiner. Doe mee! IK GA OOK GEWOON DOOR!!!

Groetjes,

Jeanette Dodson-Lameirinhas

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
Nobelstraat 94
3039 SP Rotterdam

010-4675647
Heerlijke zomerse salade | FOOD

Heerlijke zomerse salade | FOOD

Geplaatst op: 2019-07-16

HEERLIJKE ZOMERSE SALADE! Ben jij tijdens deze warme zomer op zoek naar een gezonde salade met garnalen? Dit is de salade die jij zoekt voor jouw diner!   Ingrediënten 1 Baby Romaine ...

Lees meer Archief
Filomena F. | STORIES

Filomena F. | STORIES

Geplaatst op: 2019-07-29

Naam: Filomena Ferreira Leeftijd: 55 jaar  Sportdoel: Conditie opbouwen en afvallen  Woonplaats: Barendrecht  Wat was je kledingmaat 90DAYS-back en nu: 42-38   Wat was de ...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreĆ«erd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.