Nieuwjaarsgroet van Jomara

Happy New Year 

 

Ik wil jullie allemaal een sportief 2018 geven en niet wensen. Wensen is namelijk leeg en doet niets voor je. Iedereen kan iets wensen want, het kost je namelijk geen moeite. En juist die moeite wil ik wel nemen voor de mensen die echt geholpen willen worden. Ik neem de moeite om iets te doen want, met doen maak je het verschil. Het verschil waardoor een wens werkelijkheid kan worden. Wil je weten hoe? - lees je verder in het verhaal.

Ik heb het afgelopen jaar veel mooie mensen mogen helpen. Een ieder had zo zijn/haar eigen persoonlijke levensverhaal. Daarnaast had zij/hij allerlei redenen en/of excuses waarom iets nog niet bereikt was. Sommige hadden gezondheidsklachten zoals “weinig energie” of “wat” overgewicht, anderen hadden de bekende “stok achter de deur” nodig of miste de “motivatie”. Weer anderen waren geïnspireerd door de behaalde resultaten en verhalen van huidige cliënten en wilde dit ook behalen.

 

Stuk voor stuk zag ik de mensen die ik trainde transformeren enhoe ze krachtiger, zekerder en meer levensvreugde gingen beleven. Ik zag hoe ze groeiden en waardevoller werden voor hun partner, kinderen, relaties en zelfs in het werk of voor het/hun bedrijf. Puur door te stoppen met het hebben van excuses en de regie en verantwoording te nemen over hun eigen leven. 

 

Zelf werk ik ook zeer hard voor mijn KICKASS leefstijl. Ik train harder, eet gezonder en ik leef intenser dan ik ooit heb gedaan. 

Natuurlijk doe ik dit samen met mijn partner Michel, mijn kinderen en ons Active Sports Team.

Wij verhogen onze standaards keer op keer en creëren grotere en krachtigere resultaten. Een heel bijzonder groot project ga ik aankomend jaar met jullie delen.

We doen wat we moeten doen, komen ons woord na en leven integer. Deze leefstijl maakt ons succesvol en dit delen we graag.

 

Ik wil jullie laten zien dat door het gewoon TE DOEN en er aan te beginnen, er een leefstijl door jou gecreëerd kan worden waar je al zo lang van droomt. Wees niet terughoudend want dat kost je je levensvreugde.

 

DAY ONE

ONE DAY

YOU DECIDE...

 

 

“I give you sustainable growth of your mindset, because I recreate & accelerate your amazing future” 

 

NO MORE EXCUSES 

By Jomara Dekker

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam

010-4675647
Diana | STORIES

Diana | STORIES

Geplaatst op: 2019-12-02

Naam: Diana Leeftijd: 47 jaar Beroep: Pedagogisch Medewerker Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter! Hier kan je...

Lees meer Archief
Nadia de M. | STORIES

Nadia de M. | STORIES

Geplaatst op: 2019-10-05

\ Naam: Nadia de Milde Leeftijd: 40 jaar Sportdoel: Alle spiergroepen trainen zodat ik sterker word Woonplaats: Rotterdam   Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports? Mij...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte