laatste nieuws

Locatie en (online) lessen

Alle Groepsfitness trainingen worden vanaf 1 oktober op onze Premium locatie bij het Sportfondsen van Maanenbad gegeven. Op deze Premium locatie hebben we een hoge standaard. Daarnaast heeft het een prachtige buitenbad met een 500m2 ligweide en 200m2 sportveld. Van deze exclusieve buitenruimte maken wij gebruik voor de buitentrainingen. Alle andere trainingen worden binnen gegeven.

 • Alle trainingen worden binnen gegeven. Bootcamp en Grit vinden plaats op het buitengedeelte van het Sportfondsenbad van Maanenbad in de van Maanenstraat 8, in- & uitgang via de poort 30 meter links van de hoofd ingang.

Inschrijven verplicht!

Van het RIVM moet iedereen zich voorlopig vooraf aanmelden. DUS LET OP, boeken is verplicht!

Dit kan via de tegel 'Boek Les' in de app of anders hier: https://lchd.virtuagym.com/classes/  Het lesrooster is terug te vinden in de app of het portaal. Wij houden de lesbezetting goed in de gaten en zullen, indien nodig snel opschalen met de lessen.

Let op, boeken van lessen kan alleen met een actief lidmaatschap of strippenkaart. Oud lid of limaatschap on hold? Stuur dan een mail naar jomara@active-sports.nl en wij maken het in orde.

 

Online WOD (Workout Of the Day) trainingen

Al vanaf de eerste week van de lockdown zijn wij over gegaan op dagelijkse online trainingen in onze besloten Facebooek groep.  Wij bieden daarnaast ZOOM trainingen aan. Deze worden live opgenomen.

Veiligheid

Hier de afgelopen dagen heel erg druk mee bezig geweest om te zorgen dat wij veilig en verantwoord met jullie aan de slag kunnen. Lees allemaal het protocol in de bijlage door VOOR je eerste training. Indien je deze mail kwijt raakt, deze regels staan ook op de website onder het kopje CORONA HYGIENE REGELS

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam

010-4675647
Diana | STORIES

Diana | STORIES

Geplaatst op: 2019-12-02

Naam: Diana Leeftijd: 47 jaar Beroep: Pedagogisch Medewerker Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter! Hier kan je...

Lees meer Archief
Nadia de M. | STORIES

Nadia de M. | STORIES

Geplaatst op: 2019-10-05

\ Naam: Nadia de Milde Leeftijd: 40 jaar Sportdoel: Alle spiergroepen trainen zodat ik sterker word Woonplaats: Rotterdam   Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports? Mij...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte