Rosa | STORIES

Geplaatst op 26-08-2019

Naam: Rosa

Leeftijd: 27 jaar

Sportdoel: Afvallen & fitter worden 

Woonplaats: Rotterdam 

Wat was je kledingmaat 90DAYS-back en nu: 50 - 44

 

Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports?

Het was altijd hetzelfde verhaal, afvallen en dan het weer aankomen. Ik was klaar met het jojo effect, maar wist ook van mezelf dat ik het niet alleen zou kunnen. En terwijl ik zat te bedenken wat er dan wel nodig was kwam er een advertentie voorbij op Facebook. Hier op gereageerd en na een intake met Jomara wist ik het zeker. Hier was ik aan het juiste adres om weer terug te gaan naar het begin en het echt te leren. 

 

Wat is je favoriete les, en waarom?

Oef, lastige keuze. Pilates vond ik in het begin erg lastig. Ik was helemaal niet flexibel en had de spieren niet. Terwijl na zoveel keer meedoen je ontwikkeling ziet. Hetzelfde geldt voor de BodyPump. Mijn eerste voorkeur ging uit naar BodyPump, maar eigenlijk vind ik allebei fantastisch en wil ik niet zonder. 

 

Waarom zou jij Active Sports aanbevelen?

Ja, waarom zou je het niet doen? Ik zou het aanbevelen omdat er veel persoonlijke aandacht bijkomt. Het is niet alleen sporten, maar ook je voeding en het toch wekelijks contact hebben! Wat voor mij ook heel erg belangrijk was, is het feit dat tijdens the 90 days mijn opa overleed. Normaal zou ik niets meer hebben gedaan, maar nu ging ik toch door. Aanmoediging en echt persoonlijk contact maken alles anders. Ik heb nu ook zelf de handvaten om door te pakken in plaats van weer onnodig vet aan te komen.

 

- Rosa

 

 

Wil jij meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht:

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam

010-4675647
Diana | STORIES

Diana | STORIES

Geplaatst op: 2019-12-02

Naam: Diana Leeftijd: 47 jaar Beroep: Pedagogisch Medewerker Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter! Hier kan je...

Lees meer Archief
Nadia de M. | STORIES

Nadia de M. | STORIES

Geplaatst op: 2019-10-05

\ Naam: Nadia de Milde Leeftijd: 40 jaar Sportdoel: Alle spiergroepen trainen zodat ik sterker word Woonplaats: Rotterdam   Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports? Mij...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte