Kim v S. | STORIES

Geplaatst op 30-07-2019

Naam: Kim van Schaik

Leeftijd: 34 jaar

Sportdoel: Vetmassa verliezen en meer spieropbouw krijgen

Woonplaats: Rotterdam

Hoeveel kilo’s ben je kwijtgeraakt: 4,4 kilo

 

Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports?

Ik sport nu ruim 2 jaar bij Active Sports. In eerste instantie om de zwangerschapskilo’s na mijn tweede zwangerschap kwijt te raken. Nu sport ik er om fit te blijven en voor het momentje voor mijzelf in het drukke gezinsleven. 

 

Wat is je favoriete les, en waarom?

Mijn favoriete lessen zijn GRIT en Pump. GRIT, omdat je na 30 minuten keihard werken, voelt dat je je dag lekker kan beginnen met een lichaam dat weer een stukje sterker is geworden. Pump, omdat het zorgt voor extra spieropbouw en ook hier weer zorgt voor een sterker lichaam. Pump zorgt er ook voor dat mijn chronische rugklachten minder zijn. Naast deze twee explosieve trainingen, ben ik sinds kort ook Pilates Hi les gaan doen, om de spieren soepel en lenig te houden. Een leuke afwisseling! 

 

Waarom zou jij Active Sports aanbevelen?

Active Sports is een leuke buurtsportschool in Noord, met veel lesaanbod uit het Les Mills programma, maar inmiddels is het meer dan dat. Active Sports biedt ook een coachingsprogramma aan die voor jou op maat gemaakt wordt. Zo ben ik na de 90-DAYS FOOD CHALLENGE ruim 4kg aan vet kwijt en heb ik meer spieren opgebouwd. Het sporten is een ding, maar de juiste voeding zorgt voor het mooie resultaat. Daarnaast biedt Active Sports ook een oppasservice aan. Mijn kinderen vinden het erg leuk om mee te gaan en door Yunes vermaakt te worden. Door deze service heb je ook geen excuus om niet te gaan!

 

Kim van Schaik

 

Wil jij meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht:

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam

010-4675647
Diana | STORIES

Diana | STORIES

Geplaatst op: 2019-12-02

Naam: Diana Leeftijd: 47 jaar Beroep: Pedagogisch Medewerker Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter! Hier kan je...

Lees meer Archief
Nadia de M. | STORIES

Nadia de M. | STORIES

Geplaatst op: 2019-10-05

\ Naam: Nadia de Milde Leeftijd: 40 jaar Sportdoel: Alle spiergroepen trainen zodat ik sterker word Woonplaats: Rotterdam   Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports? Mij...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte