Filomena F. | STORIES

Geplaatst op 29-07-2019

Naam: Filomena Ferreira

Leeftijd: 55 jaar 

Sportdoel: Conditie opbouwen en afvallen 

Woonplaats: Barendrecht 

Wat was je kledingmaat 90DAYS-back en nu: 42-38

 

Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports?

Doordat ik niet sportte en ongezond at, zorgde het ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik doe zittend werk en dat maakte het nog erger. Toen ik op Facebook een advertentie voorbij zag komen van Active Sports over een afvalrace voor vrouwen, heb ik geen moment getwijfeld. Ik had me gelijk ingeschreven... werd de andere dag door Michel gebeld. Tijdens het telefoongesprek werd ik zeer enthousiast en voelde mij erg gemotiveerd om eraan te gaan beginnen. 

 

Wat is je favoriete les, en waarom?

Mijn favoriete les is: Bootcamp.... waarin er verschillende activiteiten aanbod komen en daarnaast train je in een groep. Groepslessen zijn fantastisch, want je moedigt elkaar en conditioneel is het een goede oppepper.

 

Waarom zou jij Active Sports aanbevelen?

Ik zou het aanbevelen, omdat je fantastisch en gemotiveerd trainers hebt. Het is gewoon genieten van de leuke lessen en het is enorm motiverend. De groepslessen zijn goed voor de conditie en het is fantastisch om elkaar aan te moedigen. Betreft eten, denk aan de koolhydraten.... Het was een hele omschakeling voor mij, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Als je ervoor gaat en erin gelooft, dan is het haalbaar. Na 3 a 4 weken wordt het een gewoonte en begin je ook al gauw het verschil te merken, dat motiveert je nog meer.

 

Ik heb samen met een geweldige team mijn doel behaald. Ik zou zeggen, ga voor Active Sports!

 

Filomena Ferreira

 

Wil jij meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht:

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
Nobelstraat 94
3039 SP Rotterdam

010-4675647
Heerlijke zomerse salade | FOOD

Heerlijke zomerse salade | FOOD

Geplaatst op: 2019-07-16

HEERLIJKE ZOMERSE SALADE! Ben jij tijdens deze warme zomer op zoek naar een gezonde salade met garnalen? Dit is de salade die jij zoekt voor jouw diner!   Ingrediënten 1 Baby Romaine ...

Lees meer Archief
Filomena F. | STORIES

Filomena F. | STORIES

Geplaatst op: 2019-07-29

Naam: Filomena Ferreira Leeftijd: 55 jaar  Sportdoel: Conditie opbouwen en afvallen  Woonplaats: Barendrecht  Wat was je kledingmaat 90DAYS-back en nu: 42-38   Wat was de ...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreĆ«erd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.