Diana | STORIES

Geplaatst op 02-12-2019

Naam: Diana

Leeftijd: 47 jaar

Beroep: Pedagogisch Medewerker

Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat

Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter!

Hier kan je mij altijd voor wakker maken: Heerlijk bakje koffie

 

Sinds wanneer werk en/of train je bij Active Sports? 

In 2002 liep ik Active Sports binnen om informatie te vragen voor een skatecursus. Ik zag dat er ook groepslessen werden gegeven. Na ruim 9 jaar aquarobic te hebben gedaan was ik op zoek naar iets anders. Ik ben toen lid geworden bij Active Sports, daar volgde ik de volgende lessen: Bodyattack, Bodystep en de Bodycombat. Op een gegeven moment wilde ik weten hoe het was om zelf voor de groep te staan. In mei 2004 heb ik dan ook de Bodyattack opleiding gevolgd. Ik vond het geweldig om les te geven en wilde de headset niet meer af staan. Ik geef dit programma nog steeds met heel veel plezier. Daarna volgden al snel de Bodycombat en de Bodypump. Besmet met het Les Mills-virus ben ik nu ruim 15 jaar verder en ik geniet er elke keer weer van om les te geven.

 

Wat is jouw motivatie om elke les er voor 100% te staan bij Active Sports?

Het geeft mij energie, ik noem het altijd ontspanning door inspanning. Ik geniet elke les weer opnieuw.

 

Waarom moeten leden/cliënten voor jouw les kiezen? 

Les geven is een passie, ik haal hier veel plezier uit en het geeft mij energie. Ik wil dit graag delen met de leden. Om samen met hun, hun doelen te behalen. Vind je het niet erg om te zweten en hard te werken en hou jij van een uitdaging twijfel dan niet en kom gauw een keer mee doen in 1 van mijn lessen.

 

- Diana

 

Wil jij meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht:

Contact

Active Sports / Jomijo b.v.
van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam

010-4675647
Diana | STORIES

Diana | STORIES

Geplaatst op: 2019-12-02

Naam: Diana Leeftijd: 47 jaar Beroep: Pedagogisch Medewerker Functie bij Active Sports: Trainer van: Bodyattack, Bodypump en Bodycombat Sportdoel: Get Fit, Stay Fit, Get Fitter! Hier kan je...

Lees meer Archief
Nadia de M. | STORIES

Nadia de M. | STORIES

Geplaatst op: 2019-10-05

\ Naam: Nadia de Milde Leeftijd: 40 jaar Sportdoel: Alle spiergroepen trainen zodat ik sterker word Woonplaats: Rotterdam   Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports? Mij...

Lees meer Archief
 • in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen.

  Tamira
 • Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt.

  Marco
 • Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel

  Sabrina
 • Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!

  Anke
 • 10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen.

  Danna
 • Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij....

  Jeanette
 • Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!

  Eva
 • Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen.

  Liselotte
Tamira Marco Sabrina Anke Danna Jeanette Eva Liselotte