• active-sports-jomara-push-ups

Misschien staat jouw vraag hier wel tussen!

fitness bij active sportsVerandert het lesrooster van Active Sports Groupfitness vaak?
Nee, zelden wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je trainingsritme wordt verstoort. Alleen ‘s zomers hebben we een aangepast programma i.v.m. de zomervakantie.

Is er een proefperiode bij Active Sports Groupfitness?
Jazeker. Iedereen die bij ons clublid wordt mag eerst 1 week GRATIS trainen. Daarna is er altijd een 31 dagen proefperiode. Als het clublidmaatschap, binnen deze periode, niet bevalt kan er zonder opzegtermijn en verdere verplichtingen direct opgezegd worden!

Is er veel verloop van instructeurs bij Active Sports Groupfitness?
Nee, gelukkig niet!  Bij Active Sports werken uitsluitend professionele instructeurs/trices die trouw zijn aan de club en haar klanten. De Active Sports instructeurs/trices geven zich iedere training voor 110%. Om deze kwaliteit te behouden investeren wij hier veel tijd en energie in. Zo zijn alle instructeur/trice gediplomeerd en altijd up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen op zijn/haar vakgebied(en). Daarnaast  volgen zij ieder kwartaal bijscholingscursussen en is er een intern kwaliteits-controlesysteem. Onze instructeurs zijn jouw coaches naar een beter en fitter gevoel!

Wat kost een membership bij Active Sports Groupfitness?
Trainen bij ons kan al vanaf € 1,- per dag bij een minimale periode van 24 maanden. Bij een periode van 14 maanden is het € 39,95 p. mnd. en bij minimaal 7 maanden is het € 49,95 p.mnd.

Hoeveel is het inschrijfgeld bij Active Sports Groupfitness?
Het inschrijfgeld bedraagt € 20 bij ieder membership.

Hoe vaak mag ik komen trainen?
Onbeperkt, je mag dus zo vaak komen als je wilt.

Hoe vaak moet ik trainen om ook maar iets te bereiken?
De regel is dat  je bij 3 trainingen per week (andere actieve sporten ook meegerekend) blijvende vooruitgang zult boeken. Bij 2 x p.w. trainen ben je onderhoudend bezig en bij 1 x p.w.  is het resultaat na 3 dagen alweer teniet gedaan. De grootste groep uitvallers (76% stopt binnen 1 jaar) komen uit de groep die slechts 1x p.w. of  minder traint. Doe het dus goed en start met minimaal 2x p.w. trainen en breid dit uit naar 3x p.w.

Hoe lang moet ik lid blijven bij Active Sports Groupfitness?
Wij hanteren minimaal 7 maanden. De ervaring leert dat er 3 verschillende fases zijn:

Aanvangsfase (1-3 maanden)
Dit is fase waarin je de club leert kennen en welke trainingen het beste zijn om jouw doel(en) te bereiken. Tevens leer je nieuwe mensen kennen.

Visuele fase (4-9 maanden)
Dit is fase waarin jij gaat voelen wat de voordelen van het sporten zijn en zal je omgeving de visuele veranderingen waarnemen. Je eerste persoonlijke resultaten worden hier al geboekt.

Resultatenfase (10- 15 maanden)
In deze fase worden de resultaten die gesteld zijn werkelijkheid en worden er eventuele nieuwe doelen gesteld. Sommige deelnemers heb je al beter leren kennen en maken nu deel uit van je vriendenkring.

Onderhoudsfase (16+ maanden)
Dit is fase waarin iedereen uiteindelijk wil zitten. In deze fase voel je je het allerbeste omdat je doelen bereikt hebt. Hoe snel wil jij hier komen en blijven?
Fit zijn, blijven en worden is een investering van tijd en inzet, als jij de tijd vrijmaakt helpen wij je coachen om je zo snel mogelijk op je best te gaan voelen. In welke fase wil jij zitten?

Wat is de opzegtermijn?
De opzegtermijn (na de overeengekomen contractperiode van 7, 14 of 24 maanden) is 1 maand waarbij de maand van opzeggen niet wordt meegerekend. Indien de overeenkomst niet schriftelijk wordt opgezegd binnen de initiële contractsperiode, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand zal de overeenkomst na de initiële contractsperiode verlengd worden met 1 maand.

Voorbeeld opzegdatum = 21 juli. De maand juli tellen we niet mee en augustus is je laatste maand en per 1 september is je membership beëindigd .
Let op! De datum poststempel van de opzegging is de dag van opzegging. Opzeggen dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren.


Hoe kan ik opzeggen?
Aangezien wij om administratieve redenen je handtekening nodig hebben om je membership te kunnen annuleren kan dat op 2 manieren.

1. Middels een aangetekend schrijven.
2. Op de club verkrijgbaar exit-formulier.
In beide gevallen krijg je binnen 7 dagen (of direct) een bevestiging van je opzegging met daarin de einddatum thuisgestuurd. Opzeggen via een email is niet mogelijk.

Kan ik opzeggen tijdens mijn eerste maand?
Ja, de eerste maand is ALTIJD een proefmaand. In deze maand kan je je lidmaatschap wijzigen of annuleren. Bij Active Sports Groupfitness heb je altijd maximale keuzevrijheid. 

Heeft Active Sports ook fitness?
Wij hebben iets veel beters. Een HIGH END PRIVATE GYM genaamd Active Sports Premium Club op slechts 500 meter afstand. Hier train je 1 op 1 met één van onze Elite Personal Trainers. Hier gelden geen excuses en breik je in korte tijd krachtige en effectieve resultaten. Daaraast vergroten we je leefkwaliteit aanzienlijk door je veranderde leefstijl.


Heeft Active Sports Groupfitnesseen strippenkaart?
Ja zeker. Erg handig wanneer je voor een kortere periode bij ons wilt trainen. Voor € 75 kan je 10 x komen trainen. Deze kaart is 3 maanden geldig en op beide locaties te gebruiken. Exclusief voor de cursussen.

Heeft Active Sports Groupfitness kinderopvang?
Ja, iedere doordeweekse ochtend hebben wij een professionele (SPW 3) kinderleidster die de kinderen tijdens jouw training met veel plezier verzorgd. Baby’s vanaf 3 weken zijn geen uitzondering. Per kind vragen wij € 1. Bij een Platinum membership is het gratis.

Wat doet Active Sports Groupfitness in geval van zwangerschap?
We zetten het membership, na invulling van het zwangerschapsformulier, na de lopende maand stop tot 6 weken na de bevalling. Dan wordt het weer automatisch geactiveerd waarna we de nieuwe moeder weer snel terug in vorm brengen. Wanneer het membership tijdens een zwangerschapsstop wordt beëindigd brengen wij alsnog de opzegmaand in rekening.

Wat doen jullie in geval van ziekte?
Ziekte overkomt iedereen weleens. Wanneer het langer duurt dan normaal kan het membership tijdelijk stop worden gezet. Deze periode is maximaal 3 maanden met 1 maand eigen risico. Wel hebben wij een dokter/fysioverklaring nodig voor een sluitende administratie. De maanden die stopgezet zijn worden automatisch toegevoegd aan de initiële contractsduur.

Wat is een platinum membership?
Bij een platinum membership (slechts € 2 extra p. week) krijg je;

 • Onbeperkt zonnebanken
 • Ieder training een gratis leenhanddoek
 • Gratis kinderopvang

Hebben jullie een sauna bij Active Sports Groupfitness?
Niet op deze locatie maar, een sauna nemen na het sporten moet je nooit doen! Tijdens het sporten verlies je al veel zweet (het koelsysteem van het lichaam) en wanneer je daarna ook nog eens in de sauna gaat belast  je het lichaam te veel. Ons advies: ga lekker naar een uitgebreide sauna op een rustdag en geniet maximaal in een rustgevende omgeving die ervoor gemaakt. Onze tip: Elyseum in Bleiswijk.

Heeft Active Sports Premium Club een zwembad of sauna?
Ja, wie een PREMIUM membership heeft kan daar onbepekt gebruik van maken. Zo kan je op beide locaties alle groepstrainingen volgen en daarnaast ook nog eens vrijzwemmen bij onze buren in het van Maanenbad. Met dit membership heb je dus 3 trainingsloacties tot je beschikking.

Op welke dagen is Active Sports Groupfitness gesloten?
Op alle nationale feestdagen en de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw en 1 week in de zomervakantie. Bekijk de openingstijden!

Wil jij eerst weten of Active Sports in Rotterdam wel bij jouw past? Geef je dan op voor de gratis proefweek fitness! Active Sports Groupfitness is de specialist op gebied van groepsfitness, afslanken en afvallen! Wil jij d.m.v. fitness afslanken? Dat kan bij Active Sports Groupfitness in Rotterdam!

 • * velden zijn verplicht.

De fitnessclub van Rotterdam voor o.a.:
Groepsfitness – Lesmills - Afvallen – Afslanken – Sporten – Skaten - Bootcamp - Hardlopen

Active Sports Groupfitness in Rotterdam biedt voor iedereen een (groups)fitnesstraining op maat

Nieuws

 • Start met de nieuwe cursussen Hardlopen: 1e les altijd Gratis!

  In april starten weer de nieuwe cursussen! Doe jij ook mee? De 1e les is...

  Lees meer
 • Welk lidmaatschap past bij jou?

  Welk fitness lidmaatschap van Active Sports past het beste bij jou? Daar kun ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvalrace

  De grootste afvalrace van Rotterdam

  Claim 1 van de 30 plekken voor de grootste afvalrace van Rotterdam!

  Lees meer
 • Gratis 1e les: Hardlopen

  Gratis 1e les: Hardlopen

  Start nieuwe cursussen Hardlopen: 1e les altijd gratis! Doe jij ook mee? Meld je aan!

  Lees meer
 • In-Line Skaten in Rotterdam

  In-Line & Roller Skating in Rotterdam

  Leer skaten op de snelste en veiligste manier. Een leukere manier om af te vallen is er bijna niet!

  Lees meer
 • Korting sparen op je abonnement

  50% Korting op jouw abonnement?

  Meld jouw vriend(in) aan bij Active Sports en ontvang tot 50% doorlopende korting!

  Lees meer
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek Fitness!

  Vraag nu jouw gratis proefweek fitness aan bij Active Sports! 

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest!

  Kom erachter wat jouw beste keuze zou zijn voor een lidmaatschap bij Active Sports!

  Lees meer
 • Maurits

  "Ik deed mee om een stukje ‘december’ kwijt te raken en om eens een ander voedingspatroon te proberen."

  Maurits
 • Carmen

  "Uit nieuwsgierigheid en al wetende dat deze manier van eten (a way of life creëren) bij mij goed werkt besloten om mee te doen"

  Carmen
 • Tamira

  "in november 2012 meegedaan met de foodchallenge, niet om af te vallen maar om me fitter te voelen."

  Tamira
 • Marco

  "Ik wil zeggen als je koken leuk vindt en je discipline strak is je al een voorsprong hebt. "

  Marco
 • Annemiek

  "Door de positieve geluiden en de zichtbare resultaten bij eerdere deelnemers, besloten met foodchallenge mee te doen."

  Annemiek
 • Sabrina

  "Kort en krachtig, ik had een leven voor de foodchallenge, ik heb een bewuster leven gecreëerd, dankzij Jo en Michel"

  Sabrina
 • Wilma

  "Gelukkig een nieuw programma bij Active Sports met een Foodchallenge, hmmmm laat ik het maar proberen, absoluut verbazend,...."

  Wilma
 • Anke

  "Oh en de resultaten zijn natuurlijk ook belangrijk: 9 cm van mijn middel af en 3,5 kilo vet!"

  Anke
 • Anne

  "En dan nog even mijn lichamelijke verrijking, of liever, verarming: wat een vetverlies zeg!"

  Anne
 • Aruna

  "Aan de Foodchallenge begonnen met het idee een beetje af te vallen, maar achteraf gezien de beste tijd....."

  Aruna
 • Danna

  "10 weken later en eindelijk weer op het gewicht van voor mijn 2 zwangerschappen."

  Danna
 • Jeanette

  "Koken is mijn hobby en net zoals iedereen, hou ik van lekker eten. De resultaten zijn binnen en ben ik zeer blij...."

  Jeanette
 • Eva

  "Ik sport al jaren bij Active Sports en vooral van de pump-lessenkrijg ik super veel energie, en daarnaast voel ik me sterk!"

  Eva
 • Liselotte

  "Conditie heb ik als fanatiek hardloper genoeg, maar kracht?! Met die vraag stapte ik Active Sports binnen."

  Liselotte